قالب وردپرس چیست ؟ و قالب را از کجا خریدکنم؟
قالب وردپرس چیست
در این مطلب به این میپردازیم که اصلا قالب وردپرس چیست و چرا باید یک قالب برای سایت خود انتخاب کنیم.
با استفاده از قالب در وردپرس شما میتوانید تعداد بسیاری سایت وردپرسی بسازید که هر کدام از آنها دارای شکل متفاوتی هستند.
همچنین در این مطلب به آموزش کار با بخش نمایش و پوستهها میپردازیم. بهصورت کلی این بخش مربوط به تغییرات ظاهری وبسایت میباشد. بهعبارتدیگر، نمایش بخشی برای مدیریت پوستههای وردپرس و ایجاد تغییرات در کدهای قالب وردپرس و همچنین شخصیسازی قالب وردپرس میباشد.
این نکته را به یاد داشته باشید که وبسایت شما حتی با دارا بودن قابلیت بسیار بالا اگر ظاهری مناسب و کاربرپسند نداشته باشد، بهسرعت شکست خواهد خورد. اما این مسئله بهراحتی و فقط با نصب قالب حل میشود. به نسبت زمینهی عملکرد باید طراحی و ظاهر وبسایتها متفاوت باشد. بهطور مثال قالبهای متفاوتی برای سایتهای فروشگاهی، خبری، مجلهای، وبلاگ، شرکتی و … وجود دارد؛ پس قالبی را انتخاب میکنیم که مرتبط باهدف راهاندازی وبسایتتان باشد.
ویژگی های اصلی و کلیدی قالب خوب وردپرسی :
مطابقت با مرورگرهای مختلف: افراد زیادی از مرورگرهای مختلف برای باز کردن صفحات وب استفاده می کنند. پس یکی از مهمترین ویژگی های قالب خوب وردپرسی مطابقت با مرورگرهای مختلف هست.
طراحی زیبا: قالب های وردپرسی باید طراحی زیبا داشته باشه و دارای المان های جذاب بصری باشه.
پشتیبانی از افزونه های مهم و کاربردی: قبل از انتخاب یک قالب مطمئن شید که میتونید افزونه های مهمی رو به اون اضافه کنید. هرچند برخی قالب ها دارای افزونه های مهم همراه قالب هستند. برای مثال اگر میخایید وبسایت فروشگاهی داشته باشید باید قالبتون از افزونه ووکامرس پشتیبانی کنه.
نسخه دمو: بهترین قالب ها، چه قالب های رایگان و چه پولی باید دارای یک نسخه دمو باشن. نسخه های دمو آسان ترین روش برای ارزیابی یک قالب وردپرسی قبل از انتخاب اون جهت استفاده است.
امنیت: در وردپرس، امنیت از اهمیت قابل توجهی برخورداره. هنگام انتخاب یک قالب وردپرسی این ویژگی هرگز نباید نادیده گرفته شه. یکی از آسان ترین روش ها جهت بررسی امنیت یک قالب وردپرس بررسی نظرات آنلاین می باشد. در رابطه با قالب هایی با امنیت ضعیف و آسیب پذیر نظرات آنلاین خوبی وجود نداره!
سئو دوست: قالب خوب وردپرسی باید سئو دوست باشه!
خب! شما تا اینجا دو انتخاب دارید : قالب های رایگان و قالب های پولی
قالب های وردپرس پولی در شخصی سازی به شما گزینه های نامحدود ارائه میده. طراحان این قالب ها پس از فروش قالب خود تا حد قابل توجهی از شما حمایت و پشتیبانی می کنند.
با مراجعه به سایتتم فارست میتونید متوجه بشید که بهترین قالب های وردپرس در حال حاضر چه قالب هایی هستن.
یه بار دیگه و به صورت خلاصه به ویژگی های مهم قالب خوب وردپرسی اشاره میکنم.
- بسته آسان نصبی به همراه راهنمای نصب فارسی
- رسپانسیو بودن یعنی اینکه سایت ما در نمایشگر های مختلف مثل موبایل و لپتاپ به درستی نشون داده شه.
- بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو
- کد نویسی استاندارد و تمیز
- سرعت لود و عملکرد عالی
- سازگاری با تمام مرورگرهای موجود
- سازگاری با آخرین نسخه ودرپرس
- مستندات انگلیسی و فارسی جهت آموزش کامل قالب
- تنظیمات و امکانات اختصاصی برای موبایل
- سازگار با افزونه های مهم و کاربردی مثل افزونه ووکامرس (افزونه فروشگاهی)
- دموهای متنوع
- انعطاف پذیر و دارای طراحی زیبا
- پشتیبانی خوب و حرفه ای
- حتما موقع خرید به آخرین تاریخ آپدیت قالب توجه کنید. قالب های خوب سریع تر بروزرسانی میشن.
مدیریت قالب وردپرس :
برای انتخاب قالبهای وردپرسی باید در پیشخوان سایت خود به مسیر نمایش > پوستهها بروید. شما بهصورت پیشفرض 3 قالب وردپرسی در اینجا مشاهده میکنید که میتوانید هر یک از این قالبها را روی وبسایت خود فعال کنید و تغییر دهید. برای اینکه بتوانید قالب دلخواه خود را فعال کنید روی دکمه “فعال کنید” کلیک کنید.
زمانی که قالب سایت خود را تغییر دهید ظاهر سایت شما تغییر پیدا میکند ولی محتوای شما به همان شکل قبل خواهد بود. سه قالبی که بهصورت پیشفرض در این صفحه مشاهده میکنید بسیار ساده هستند و بیشتر برای افرادی که قصد دارند یک سایت شخصی راهاندازی کنند مناسب میباشند.
در پاسخ به این سوال که قالب وردپرس چیست باید بگوییم در وردپرس قالبهای بسیاری وجود دارد و شما میتوانید توسط این قالبها امکانات زیادی به وبسایت خود اضافه کنید. توسط این قالبها میتوانید سایت فروشگاهی، شرکتی و… راهاندازی کرده و صاحب یک وبسایت حرفهای باشید. در اینجا توضیح میدهیم که از چه روشهایی میتوان یک قالب مناسب برای سایت انتخاب کرد.
راهنمای انتخاب قالب وردپرس :
برای انتخاب قالب وردپرس روشهای متفاوتی وجود دارد. درروش اول شما میتوانید وارد سایت wordpress.org شوید و توسط بخش Themes یک سری قالب در اختیار شما قرارگرفته است. شما از این قالبها میتوانید بهصورت رایگان استفاده کنید. زمانی که روی قالب موردنظر کلیک کنید میتوانید یک پیشنمایش از آن مشاهده کنید و اطلاعات آن را ببینید. همچنین میتوانید تعداد نصب قالب را مشاهده کرده و سپس روی سایت خودان را نصب کنید.
البته باید در نظر داشته باشید که استفاده از این قالبها در سایتهای ایرانی مناسب نیست. چراکه این قالبها راستچین نبوده و مناسب زبانهای راست به چپ نمیباشند. علاوه بر این دارای فونت و زبان فارسی نیز نیستند. اما ما در سایت میهن وردپرس این مشکل را برطرف کردهایم و اگر شما وارد وبسایت ما شوید و در صفحه اصلی سایت روی قالب وردپرس > قالب رایگان وردپرس کلیک کنید میتوانید اکثر این قالبها را بهصورت راستچین شده و فارسی دریافت کنید.
شما میتوانید بهصورت رایگان اینگونه قالبها را از میهن وردپرس دریافت کرده و روی سایت خود آنها را فعال نمایید. اینگونه قالبها برای وبسایت هایی که تازه راهاندازی شدهاند و بازدید زیادی ندارند کاربرد دارد و امکانات اصلی نیاز ندارند. بهعنوان مثال برای یک وبسایت شخصی یا سایتی که قصد دارد یک مدل محصول خاص را معرفی کند مفید است.
چرا از قالبهای رایگان استفاده نکنیم ؟
اگر شما صاحب یک وبسایت فروشگاهی هستید و میخواهید محصولات زیادی را در سایت خود قرار دهید و قرار است که در آینده بازدید سایت شما بیشتر شود باید از قالبهای حرفهای و غیر رایگان استفاده نمایید. اینگونه قالبها در سایتهای مختلفی فروخته میشوند. بهعنوان مثال در وبسایت میهن وردپرس در بخش قالب وردپرس > قالب حرفهای سه قالب حرفهای برای شما نمایش دادهشده است.
قالب اهورا برای هر نوع وبسایتی مناسب میباشند و شما میتوانید از این سه قالب برای سایت خود استفاده کنید. تلاش گروه میهن وردپرس بر پایه بهتر کردن و بهبود این قالبها، افزودن امکانات و برطرف کردن مشکلات این سه قالب است. شما میتوانید برای میتوانید برای وبسایت های مختلف از این سه قالب استفاده کنید.
همچنین شما میتوانید قالبهای حرفهای دیگری را توسط جستجو در گوگل پیدا کند. بهعنوان مثال عبارت wordpress Themes را جستجو کرده و یک لیست از وبسایت هایی را مشاهده میکنید که قالبهای رایگان و غیر رایگان را به شما ارائه میکنند. همانطور که توضیح دادیم قالبهای رایگان امکانات زیادی ندارند و قالبهای حرفهای و غیر رایگان هستند که قابلیتهای خوبی را به شما ارائه میدهدند.
معمولاً در وبسایت های ایرانی قالبی وجود ندارد که غیر رایگان باشد و افراد ایرانی آن را ساخته باشند و این موضوع ممکن است خیلی کم اتفاق بیفتد و بهطور معمول ترجمه قالبهای خارجی هستند. میهن وردپرس جزء اولین وبسایت هایی است که سعی کرده است قالبهایی بسازد که همتراز با قالبهای خارجی باشد که از ۰ توسط افراد ایرانی نوشتهشده است.
بهترین قالب وردپرس چیست ؟
اکنون وبسایت های خارجی که در این زمینه فعالیت دارند را باهم بررسی میکنیم. یکی از بهترین سایتها در این زمینه wordpress.org است که قالبهای معمولی را به شما ارائه میکند. دومین سایت themeforest.net است که یک وبسایت خارجی است که میتوان گفت مرجع خرید قالبهای حرفهای در دنیا میباشد. بهترین قالبهای انگلیسی دنیا را شما میتوانید در این وبسایت بهصورت دلاری تهیه کنید.
البته در کنار این وبسایت یک سری سایت وجود دارند که این قالبها را از themeforest.net خریداری کرده و بهصورت رایگان در اختیار شما قرار میدهدند. اما باید این را هم در نظر بگیرید که هیچ ارزانی بیحکمت نیست و اینگونه سایتها در این قالبها کدهای مخرب قرار دادهاند که باعث میشود مشکلات زیادی برای سایت شما پیش بیاید. بهعنوان مثال ممکن است که سایت شما هک شود، توسط سایتها ایمیلهای تبلیغاتی ارسال شود یا اینکه در سایت شما تبلیغات نمایش داده شود.
هنگامیکه از اینگونه قالبها در سایت خود استفاده میکنید بعد از گذشت مدتی برای سایت شما مشکلات امنیتی پیش میآید و یا اینکه ممکن است سایت شما هک شود. همچنین ممکن است سایت شما بعد از مدتی در گوگل نمایش داده نشود و هزاران مشکل دیگری که شاید برای شما اتفاق بیفتد.
تنها قالب اوریجینال خریداری کنید!
در هنگام بروز چنین مشکلی اگر وبسایت شما با مشکل مواجه شود شما نمیتوانید آن مشکل را حل کنید و مجبور شوید که چند برابر هزینه دلاری قالب جهت حل مشکلات پیش آمده در سایت خود هزینه کنید. از طرف دیگر اگر این سایتها به شما آپدیت های جدید را نیز ارائه دهند ممکن است که در آپدیت جدید فرایند فارسی سازی و راستچین کردن را انجام ندهند و با این کار بخشی از وبسایت شما انگلیسی میشود و یا یک قسمت از سایتتان چپچین شده و مشکلات مختلف دیگری که ممکن است اتفاق بیفتد.
در این صورت است که قالبی که بهدست شما میرسد درهرصورت اورجینال نیست. بنابراین پیشنهاد میکنیم حتماً قالبهای خارجی را از وبسایت اصلی آنها تهیه کنید. برای این کار میتوانید از سایتهای themeforest.net،monster template، wordpress.org و هر سایت اصلی دیگری استفاده کنید. درواقع بهتر است که هزینهای را به طراح سایت پرداخت کنید تا عملیات فارسی سازی را برای شما انجام دهد.
شما میتوانید با مبلغی کمتر از ۵۰۰ هزار تومان یک قالب تهیه کنید که قرار است همیشود برای شما کار کند و دیگر مشکلی نخواهید داشت. همچنین بهصورت خودکار آپدیت میشود و سایت شما همیشود در حالت استیبل خواهد بود.
قالب وردپرس از چه فایلهایی تشکیل شده است؟
قالبهای وردپرس علاوه بر تصاویر و فایلهای جاوا اسکریپت از سه بخش اصلی تشکیل شدهاند. این سه بخش به Style.css، فایل قالب وردپرس و یک فایل Functions.php تقسیم میشوند. هر تم باید یک فایل Style.css منحصربهفرد داشته باشد. این به این معنی نیست که این استایلها نمیتوانند مشابه باشند، اما باید اطلاعات شناسایی آنها در هدر متفاوت باشد. در غیر این صورت مشکلاتی برای سایت پیش خواهد آمد.
در سادهترین حالت ممکن میتوان گفت که قالبهای وردپرس از دو فایل تشکیل شدهاند که شامل Index.php (فایل اصلی تم) و Style.css (فایل اصلی استایل تم) هستند. البته همانطور که گفته شد علاوه این دو فایل انواع مختلفی از فایلهای دیگر در یک قالب وجود دارند که از آنها میتوان به فایلهای PHP، فایلهای CSS، فایلهای گرافیکی، فایلهای جاوا اسکریپت، فایلها متنی و فایلها شخصیسازی اشاره کرد. تمام قالبها دو فایل اصلی گفته شده را خواهند داشت و در فایلهای جانبی متفاوت هستند.
تفاوت قالب رایگان و پرمیوم :
وردپرس بیش از ۵۰۰۰۰ افزونه و ۵۰۰۰ تم رایگان را در اختیار کاربران خود قرار داده است. اما در کنار آنها قالبهایی نیز به صورت پرمیوم (پولی) عرضه میشوند که گاهی امکانات بسیار گستردهتری دارند. قالب پابلیشر یک قالب پرمیوم است که با امکانات بسیار گستردهای عرضه میشود. تمها میتوانند کنترل محتوای یک سایت را به دست بگیرند. در حالی که افزونهها برای کنترل رفتار و ویژگیهای سایتها مورد استفاده قرار میگیرند. البته نمی توان یک سایت را بدون قالب یا افزونه تصور کرد و این دو با هم میتوانند یک سایت کامل را تشکیل دهند. در ادامه برخی از مزایای قالبهای پرمیوم را مشاهده میکنید:
- در نسخه پرمیوم، کاربران میتوانند پشتیبانی کامل را در اختیار داشته باشند و در صورت بروز هرگونه مشکلی با ارائه دهندگان آن در ارتباط باشند.
- قالبهای پرمیوم قابلیت سفارشیسازی و شخصیسازی دارند و کاربران میتوانند متناسب با حوزه کاری خود آنها را به صورتهای مختلف تغییر دهند.
- پشتیبانی و آپدیت رایگان این نسخه به کاربران اجازه میدهد که با یک بار هزینه کردن، برای همیشه از بهروزرسانیها و پشتیبانیهای آن بهرهمند باشند.
- این قالبها معمولاً دارای یک کد معتبر هستند و در صورت بروز هرگونه مشکلی میتوانید از این کد پشتیبان تهیه کنید.
- تعدادی از تمهای پرمیوم مانند Builder همانند نرمافزارهای طراحی وب عمل میکنند و به کاربر اجازه میدهند که پوسته و صفحات خود را طراحی کند.
برای قالبهای پرمیوم نمیتوان ایراد یا نقطه ضعفی را ارائه کرد. چرا که باید بر اساس هدف سایت انتخاب شوند. به عنوان مثال زمانی که کاربری قصد راهاندازی یک سایت کسب و کار و یا تجاری را دارد، قطعا یک قالب ساده وبلاگی انتظارات او را برآورده نمیکند.
نسخههای رایگان قالبهای وردپرسی دارای معایب و مزایای خاص خود هستند. مهمترین مزیت این قالبها، رایگان بودن آنها است و نیاز نیست هیچگونه هزینهای برای استفاده از آنها پرداخت کنید. با توجه به رایگان بودن، این قالبها پشتیبانی مناسبی ندارند، بسیاری اوقات امکانات کاملی را در اختیار شما قرار نمیدهند، قابلیت سفارشیسازی محدودی دارند و ممکن است از مقطعی به بعد دیگر بهروزرسانی نشوند.
قالبهای رایگان و پرمیوم کجا عرضه میشوند؟
امروزه با توجه به توسعه و گسترش وردپرس، میتوان تمها و افزونههای این سیستم مدیریت محتوای مشهور را از بسیاری از سایتهای داخلی و خارجی تهیه کرد. بهترین و امنترین مکان برای تهیهی قالبهای رایگان و پرمیوم، مراجعه به سایت wordpress.org است. در این سایت میتوانید قالبها و افزونههای اصلی را تهیه کنید و آنها را به همراه تمامی مستندات قالب دریافت کنید. البته با توجه به آنکه وردپرس قابلیت پشتیبانی از چند زبان را دارد، قالبها در کشورهای مختلف و به شیوههای مختلفی عرضه میشوند.
قالب وردپرس پیشنهادی ما
ما به شما پیشنهاد میکنیم قالبی را انتخاب کنید که از پایه فارسی باشد. چراکه این قالب مخصوص سایتهای فارسی ساختهشده است. ما در میهن وردپرس تا سال گذشته قالبهای مختلفی مانند انفولد، اوادا، The7، فلت سام، بی تم را برای فروش ارائه میکردیم ولی به دلیل وجود مشکلاتی که برای شما توضیح دادیم تصمیم گرفتیم که آنها را از روی سایت حذف کنیم.
دلیل انجام این کار این بود که در آپدیت های ارائهشده توسط سازنده مشکلاتی وجود داشت و ما به دلیل اینکه ان قالب را نساخته بودیم اطلاع نداشتیم که مشکل از کجا است. همچنین برخی مواقع فراموش میکردیم بعضی از قسمتها را فارسی سازی و راستچین کنیم و برخی مشکلات دیگری که در این میان به وجود میآمد.
در نهایت ما به شما پیشنهاد میکنیم که حتماً از سایت سازنده قالب خود را تهیه کنید. میتوانید قالبها را سایت themeforest.net بهصورت دلاری تهیه کنید و یا اینکه از وبسایت میهن وردپرس از بخش قالبها > قالب حرفهای آنها را خریداری کنید که کاملاً قابلیت ایجاد تغییرات را دارا میباشند.
در سایت اصلی وردپرس هزاران قالب رایگان وجود دارد. اما در نظر داشته باشید قالبها فارسیسازی نشدهاند و نظم وبسایت فارسی شمارا از بین میبرند. شما میتوانید نسخهی فارسیسازی شده قالبها را از سایت زرین فایل دانلود کرده و استفاده کنید.
مسلما قالب های غیر رایگان وردپرس امکانات بسیار پیشرفته تری نسبت به فالب های رایگان داشته و علاوه بر آن شما می توانید از پشتیبانی حرفه ای، برای آن ها نیز برخوردار شوید. ضمن اینکه بسیاری از سایت های حرفه ای وردپرس دارای قالب های کاملا سفارشی می باشند که دقیقا برای نیاز کاربران سایت مورد نظر طراحی شده است.
یک قالب وردپرس چه کاری انجام می دهد؟
قالب های وردپرس وظیفه جمع آوری محتوا ها و داده های ذخیره شده وردپرس و نمایش آن ها در مرورگر کاربر را دارند. زمانی که شما یک قالب وردپرس را می سازید، در واقع تصمیم می گیرید که محتواهای موجود در سایت شما، به چه شکلی در بیایند و چگونه نمایش داده شوند.
در هنگام ساختن یک قالب وردپرس، شما می توانید از امکانات بسیاری که در وردپرس وجود دارد برای ظاهر سایت خود استفاده کنید. برای مثال:
- قالب شما می تواند بی نهایت شکل برای صفحه بندی داشته باشد و در واقع صفحه بندی و ظاهر هر صفحه ای می تواند کاملا با صفحات دیگر متفاوت باشد. شما انواع و اقسام صفحات استاتیک و داینامیک و یا رسپانسیو (یا همان واکنشگرا) می توانید داشته باشید و می توانید از هر تعداد سطر یا ستون برای صفحه بندی خود بهره بگیرید
- قالب وردپرس سایت شما می تواند در هرجایی که شما می خواهید، به نمایش دربیاید
- قالب وردپرس سایت شما می تواند کاملا مشخص کند که محتواهای موجود در هر صفحه برای هر دستگاه به چه نحوی به نمایش دربیاید و در واقع هر صفحه در دستگاه های مختلف چه عکس العملی از خود نشان دهد
- قالب وردپرس شما می تواند به راحتی برای تایپوگرافی های (استفاده از فونت های مختلف و تنظیمات متفاوت برای آن ها) گوناگون، سفارشی سازی گردد و شما می توانید به راحتی برای کل اجزا و المان های هر صفحه سایت خود، از طراحی های مختلف استفاده کرده و به سادگی با کدهای CSS به قالب خود استایل های متفاوت ببخشید
- سایر عناصر طراحی مثل عکس ها، صداها، ویدئو ها را می توانید به راحتی در هر کجای قالب خود که می خواهید، به صفحات خود و به سادگی هرچه تمام تر اضافه کنید
قالب های وردپرس به طرز بسیار شگفت انگیزی قدرتمند هستند و در واقع هرچه را شما بتوانید تصور کنید، می توانید توسط آن ها و به سادگی هرچه تمام تر پیاده سازی کنید. باید در نظر داشته باشید که در هر پروژه طراحی وب، طراحی یک قالب برای سایت چیزی بسیار بیشتر از صفحه بندی و رنگ بندی ظاهر آن است. در واقع یک قالب خوب، علاوه بر داشتن یک ظاهر زیبا باید با قدرت هرچه تمام تر بتواند در فراهم کردن امکاناتی چون داینامیک کردن محتواهای سایت، به صاحبان سایت کمک کند. در واقع قالب های وردپرس یکی از بهترین گزینه ها برای این امر می باشند.
قالب های وردپرس از چه چیزهایی ساخته شده اند؟
اگر بخواهیم بصورت خیلی ساده نگاه کنیم، قالب های وردپرس مجموعه از فایل های مختلف می باشد که با قرار گرفتن آن ها در کنار همدیگر می توانند دقیقا آن چیزی را که شما در یک سایت می بینید را برای شما بسازند. آن ها همچنین با کارهایی که در کنار هم انجام می دهند، باعث می شوند که کلیه رفتارهایی که یه سایت می تواند داشته باشد را بصورت کاملا سازمان یافته، مدیریت کنند.
فایل های ضروری برای ساخت یک قالب وردپرس:
برای ایجاد یک قالب وردپرس حداقل به دو فایل اصلی نیاز می باشد. در واقع هر قالب وردپرس برای ایجاد به این دو فایل نیاز داشته و در صورتی که آن ها وجود نداشته باشند، قالب وردپرس کار نخواهد کرد. این دو فایل عبارتند از:
- فایل index.php : که اصلی ترین فایل قالب وردپرس می باشد
- فایل style.css : که اصلی ترین فایل برای استایل های یک قالب وردپرس می باشد
فایل های بسیار دیگری نیز در قالب های وردپرس موجود می باشند (که البته جز فایل های ضروری یا همان required محسوب نشده اما برای ساخت یک قالب حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرند). این فایل ها در قالب وردپرس شامل فایل های زیر می شوند:
- فایل های PHP : که شامل انواع Template filesها می شوند
- فایل های محلی سازی یا فایل های ترجمه یا Localization files
- فایل های CSS
- انواع فایل های گرافیکی
- فایل JavaScript
- فایل های متنی یا Text files که عموما مربوط به توضیحات لایسنس ها یا دستورات راهنما مثل readme.txt و یا فایل های لاگ (یا همان Changelog files) می باشند.
دیگر وقت شروع است!
حال که کاملا فهمیدید قالب وردپرس چیست و وظیفه آن چه می باشد و همین طور اینکه اجزای آن چگونه کار می کنند، دیگر وقت آن است که شروع کنید. اگر پیش از این محیط توسعه برای قالب وردپرس خود را بصورت local آماده نکردید، شما باید در اول کار محیط توسعه local خود را بر روی کامپیوتر خود راه اندازی نمایید.
بعد از راه اندازی محیط توسعه، می توانید به بخش مثال هایی از قالب وردپرس بروید و یا اگر آنقدر مشتاق هستید که خیلی سریع شروع کنید و بیش از این منتظر نمانید، می توانید مستقیم به بخش ساخت اولین قالب وردپرس خودتان مراجعه کنید و به سرعت شروع به توسعه قالب وردپرس سایت خود نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید